Košarka

Direktno.rs

20. 05. 2022. 07:11 0

Bostonu poluvreme dovoljno da razbije Majami (VIDEO)

Nakon sumornog napuštanja terena posle prve utakmice finalne serije Istočne konferencije NBA lige, košarkaši Bostona uspeli su da se izdignu i izjednače u seriji na 1:1 protiv Majamija zahvaljujući ubedljivoj pobedi u drugom meču - 127:102!

Seltiksi su posao završili već u prvom poluvremenu, gde su imali vođstvo od 70:45. Ubacili su devet od 11 prvih pokušaja za tri poena, te su tako stigli do rekorda tima u plej-ofu kada je u pitanju prva deonica.

Povratak Markusa Smatra i Ala Horforda bio je i te kako uticajan na krajnji rezultat, pogotovo što je ovaj prvi meč završio sa 24 poena, 12 asistencija i devet skokova.

- Osećao sam se loše što nisam mogao da igram prvu utakmicu i da sa saigračima idem u bitku. Igramo proptiv dosta dobrog tima Majamija i sreća je boriti se na istom terenu protiv njih. Odmorio sam se, povrati zdravlje i morao sam da vidim kako da izađem na teren i okrenem ovu igru - rekao je Smart posle meča.

Džejson Tejtum je sa 27 poena bio najefikasniji u redovima Seltiksa, Džejlen Braun je imao 24, baš kao i Smart, Vilijams je ubacio 19, dok su po 10 imali Pričard i Horford.

Majami, s druge strane, nije uspeo da uhvati nikakav rezultatski priključak u trećoj deonici koja je završena nerešenom rezultatm (26:26). Batler je bio taj koji je pokušavao, dao je 16 od svojoh 29 poena u trećoj četvrtini, ali ga saigrači nisu pratili.

Oladipo i Vinsent su ubacili po 14, Tajler Hiro je sa 11 jedini još bio dvocifren. Ono što "vrelinu" brine jeste i povreda Pi Džej Takera kog u petak očekuje magnetna rezonanca. Takođe, vredi pomenuti da Majami već igra bez startnog pleja Kajla Laurija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati