Košarka

Direktno.rs

18. 05. 2022. 15:20 1

Mirotić: Srbija je moj dom

Nikola Mirotić je proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige uoči fajnal-fora, koji u petak počinje u glavnom gradu Srbije.

Veliki as je istakao da njegova Barselona nije favorit, iako je bila ubedljivo prva u ligaškom delu sezone. U polufinalu će odmeriti snage sa Realom.

- Ne verujem u favorite na F4. Nema dodatnog pritiska jer od prvog dana kako sam obukao ovaj dres znao sam koliki pritisak i očekivanja me čekaju, ali me to tera da budem bolji kao igrač i kao osoba, da budem skroman - rekao je Mirotić.

As katalonskog giganta uživa veliku popularnost u Srbiji. Ovacijama je dočekan svaki put kada je Barselona dolazila u Beogead na mečeve protiv Crvene zvezde.

- Svi znaju koliko mi je stalo do Srbije, sigurno će biti posebno, ovo je moj dom, ne samo jer je u Beogradu, već jer nikad nisam osvojio Evroligu. Bićemo skromni, razmišljamo o polufinalu, pa ćemo videti - istakao je Mirotić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati