Košarka

[ Izvor: Mediji ]

24. 01. 2022. 22:18 2

Radonjić: Gusta završnica, a mi dobri...

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je nakon pobede nad Cedevita Olimpijom da je iza njegove ekipe veoma težak period i da on sa sobom nosi određene posledice.

- Posle izuzetno teškog perioda za nas, koji je predugo trajao, kao i teškog ritma, korone... Ostali smo skoro bez čitavog tima i nismo predugo bili zajedno. Trenažni proces je trpeo, pokušali smo nekoliko dana pred meč u Evroligi da uradimo koliko je moguće, tamo je bilo evidentno da je to bilo evidentno daleko od onoga što smo igrali pre tih problema i te pauze od preko 20 dana - rekao je Dejan Radonjić.

U četvrtak, crveno-beli su odigrali prvi meč posle gotovo tri sedmice, a četiri dana kasnije usledio je derbi sa Cedevita Olimpijom.

- Ritam koji je iziskivao da nosimo sve te napore i probleme koje smo imali, došli smo da igramo protiv Olimpije, koja je dobra i stvarno imam samo reči hvale i respekt za njih. Napravili su dobre promene, dobro igraju i tokom meča je bilo evidentno da smo neke stvari malo bolje radili nego što je bilo u Francuskoj, ali bilo je tu jako puno stvari koje nisu bile dobre i koje nisu tipične za naš tim, koji mora da igra sa energijom, a u ovom trenutku je nema, s obzirom na sve okolnosti - naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak je potom sumirao dramatičnu pobedu protiv "zelenih".

- Početak je bio vrlo mekan, čak i više od toga. Odbrana je bila izuzetno loša, malo smo se konsolidovali pred kraj prve četvrtine i u drugoj nešto bolje to radili. Ponavljam, uz greške koje nisu tipične za nas. U nastavku smo imali bolje intervale, ali generalno opet je to bilo 'up and down', gde smo pravili razliku, padali, pravili greške i na kraju dozvolili da iz naše prednosti dođemo u zavidan minus u završnici. Ovo nam je koja već gusta završnica. Uspeli smo da u zadnjim minutima budemo dobri, da odbranimo, pogodimo i da dođemo do izuzetno važne pobede - podvukao je Radonjić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati