Košarka

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2022. 22:15 2

"Pešić pravo rešenje, ali nije dovoljan da ubedi Jokića"

Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević smatra da je angažovanje Svetislava Pešića pravo rešenje za reprezentaciju Srbije, a nada se da će dres Orlova ponovo da obuče Nikola Jokić.

Aktuelni MVP najjače lige sveta letos nije bio deo tima u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a novi selektor je već načinio određene korako kako bi „obezbedio“ Jokića u timu na sledećem velikom takmičenju.

- Teodosić je bio deo tima u prvom prozoru kvalifikacija, ali mislim da je u njegovom dovođenju učestvovao i neko mimo njega - rekao je Vujošević za Sport Klub i emisiju „Sportlight“ i nastavio:

- Bogdanović ima želju da igra za reprezentaciju, a koliko znam Jokić je dobar čovek, dobrica, ali malo se autistično ponaša kada je državni tim u pitanju. Nikola je uspeh napravio van reprezentacije. Kada je bio u Megi niko ga nije zvao, selektor je bio Đorđević, i on nema tu vrstu obaveze. Ne treba ga previše napadati i svi odnosi sa njim prekinuti. Treba da se izvrši fini pritisak. Jokić treba da shvati da ima obavezu prema zemlji u kojoj je rođen. Mislim da nije dovoljan samo Pešić, potreban je složeniji sistem… U svakom slučaju, Pešić je dobro rešenje u ovoj situaciji.

Košarkaš Denvera je za reprezentaciju Srbije igrao na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, kada je osvojio srebrnu medalju, i na Svetskom prvenstvu 2019.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati