Košarka

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2022. 20:27 0

Evroliga pred prekidom sezone

Klubovi sa višegodišnjom Evroligaškom licencom, ukupno njih 13, u ponedeljak će održati sastanak kako bi se razgovaralo o sledećim koracima nakon još jedne epidemije koronavirusa.

Nekoliko utakmica elitnog klupskog takmičenja je već odloženo, a novi pozitivni slučajevi unutar timova pojavljuju se gotovo svakodnevno.

Deoničari ECA u ponedeljak će putem video veze raspravljati šta je najbolje učiniti i o mogućnosti izmene pravila vezanih za ograničenja zbog Kovid-19, prenosi Basket News.

Jedna od najvažnijih tačaka će biti smanjenje perioda izolacije koji je do sada bio 14 dana. Takav korak je već napravljen u NBA ligi, ali u Evropi zahteva mnogo detaljniju analizu zbog različitih pravila u borbi protiv virusa u svakoj zemlji.

Druga mogućnost o kojoj će se raspravljati na sastanku je potencijalna obustava sezone na nekoliko nedelja, navode izraelski mediji.

Takmičenje u Evroligi bi trebalo da se nastavi 6. januara, a u prethodnom kolu odložena su četiri meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati