Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 11. 2021. 14:49 1

Naš košarkaš doživeo moždani udar!

Strašne vesti stižu iz Grčke - srpski košarkaš i član AEK, Stevan Jelovac, srušio se na treningu u nedelju uveče i u bolnici je završio usled moždanog udara. Kako prenose grčki mediji, 32-godišnji krilni centar osetio se loše i kolabirao je za vreme treninga.

Jelovac se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi, kako bi se njegovo stanje u potpunosti kontrolisalo i pratilo u bolnici "Metropolitan Dženeral" u Atini.

Navodi se i da je njegovo stanje trenutno stabilno, ali ozbiljno, posle operacije koja je morala da bude izvršena, o čemu pišu i španski mediji.

Dalje se dodaje i da će više informacija biti 48 sati od nesrećnog događaja, kao i da je prema prvim procenama lekara u pitanju moždani udar.

Inače, Jelovac je 30. oktobra na utakmici AEK protiv Jonikosa zadobio povredu skočnog zgloba i pozlilo mu je tokom indivdualnog rada u teretani.

Tim povodom oglasio se i atinski klub, potvrdivši da je srpski košarkaš hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog problema, zahtevajući razumevanje i poštovanje uz poruku da su svi uz njega i želje da sve bude kako treba, te da prebrodi sve probleme.

AEK je nedavno pobedio u FIBA Ligi šampiona i trijumf protiv Rige posvećen je upravo Jelovcu.

- Ovo je više od košarke, svi se nadamo da se će oporaviti, zdravlje je nešto najvažnije. Ova pobeda je za njega, svi mu želimo sve najbolje i nadamo se da će uskoro opet biti sa nama - poručio je španski košarkaš i plejmejker AEK, Kino Kolom.

Jelovac je u dosadašnjem toku karijere igrao za Vizuru, Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Juvekazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Brose Bamberg, Gazijantep i japanski San-En Neofiniks, a nosio je i dres reprezentacije Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati