Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mozzartsport ]

22. 10. 2021. 06:52 0

Bogdan cepao trojke, Atlanta isprašila Dončića i Dalas (VIDEO)

Počela je sezona za Atlantu i Bogdana Bogdanovića (11 poena), a srpski košarkaš može da bude vrlo zadovoljan kako je počelo. Služile su ga trojke, a njegov tim uspeo je da nadigra Dalas i da na neki način uštopuje Luku Dončića. Više nego dovoljno za prvu utakmicu u sezoni - 113:87.

Bogdan je u prvoj četvrtini dao do znanja svima da su nišanske sprave nameštene, te da nema brige. Pogodio je dve trojke u dva pokušaja i nagovestio dobro veče za Hokse.

Srpski košarkaš završio je utakmicu sa 11 poena, od čega je gađao 3/5 za dva poena i 1/3 za tri. Nije išao na liniju za slobodna bacanja. Dodao je svemu tri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu. Sve to za 26 minuta u igri. Nazaslužniji za pobedu Hoksa bio je Tre Jang sa 19 poena i 14 asistencija, dok je Kem Rediš dodao 20 poena, a Džon Kolins 16.

Dončić je gađao 2/7 za tri, ukupno 6/17 iz igre. Jeste upisao 11 skokova i sedam asistencija, ali kada se gleda "plus-minus", bio je najgori u redovima Dalasa (minus 24 kada je on na parketu). Zato su pojedini potrčali da Nejta Mekmilana, trenera Atlante, nazovu prvim ko je u stanju da zaustavi Luku. Slovenac je opet stigao do 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

MVP, MVP! Već se ori, a jedva da je sezona počela. Razlog - Stef Kari. Haubica Golden Stejta proradila je protiv Los Anđeles Klipersa. Neverovatni šuter završio je duel sa 45 poena, dao osam trojki, a posebno će se pamtiti prva četvrtina u kojoj je dao 25 poena bez promašaja (5/5 za tri). Na kraju je bilo 114:112.

NBA - rezultati

Atlanta - Dalas 113:87

/Rediš 20 - Dončić 18/

Majami - Milvoki 137:95

/Hirou 27 - Adetokunbo 15/

Golden Stejt - Los Anđeles Klipers 114:112

/Kari 45 - Džordž 29/ 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati