Košarka

Direktno.rs

15. 10. 2021. 14:22 53

E, SRBIJO! Vučićevi tabloidi napali Željka Obradovića!

Krenulo je, nije im dugo trebalo. Tabloidi pod kontrolom Aleksandra Vučića napali su Željka Obradovića! Zbog teksta u zagrebačkim "Sportskim novostima" u kojem je napisano da je najveći regionalni košarkaški derbi onaj između Cibone i Partizana.

"Informer", inače "stručan" SNS dnevnik za košarku, plasirao je naslov: NIPODAŠTAVA ZVEZDU! Željko Obradović se ulizuje Hrvatima!

- Uz dužno poštovanje Crvenoj zvezdi i Budućnosti, koji u poslednjih pet godina dominiraju ABA ligom, kad se gleda unazad kompletne dve decenije, najveće regionalno rivalstvo još uvek je ono Cibone i Partizana, koji su se dvaput susretali u finalima, po jednom u četvrtfinalu i polufinalu, dok su u modernoj istoriji - nakon raspada nekadašnje države - međusobno odigrali čak 50 utakmica, 10 u Evroligi i 40 u ABA ligi - piše u uvodu teksta.

I to je to. Podsetimo, Cibona je dvostruki evropski šampion, Partizan se jednom popeo na krov Evrope. 

Eto, to je srpsko "novinarstvo" danas, u režiji aktuelne vlasti, koja je uništila sve, naravno i novinarstvo, ali već dugo uništava i našu košarku. Sve je razoreno, pa zašto ne bi i ovaj trofejni sport?

Iz konteksta se i u naslov izvuče da se Žoc ovom izjavom "ulizuje Hrvatima".

A malo poštovanja bi morali da imamo, bar za onih devet evropskih klupskih titula i reč Srbija u zagradi iza imena Željka Obradovića širom evropskih košarkaških terena. Ali u današnjoj Srbiji, vladajućoj kliki nije ništa sveto, ni to što je Žoc najtrofejniji trener svih vremena. Koga to (još) zanima?

Srećan rad, živela Srbija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 53

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati