Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

14. 10. 2021. 21:44 0

Auu, šta radi Đorđević... (VIDEO)

Košarkaši Fenerbahčea, koje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, ostvarili su neverovatnu pobedu u četvrtom kolu protiv Uniksa.

Oni su na svom parketu savladali rusku ekipu sa 80:41, kojom su došli nadomak obaranja negativnog rekorda, pošto je jedina ekipa koja je postigla manje poena od Uniksa, ekipa Krke, koja je pre 18 godina postigla samo 35 poena protiv CSKA u Moskvi.

Auh... Saša Đorđević je bio na klimavim nogama u turskoj ekipi, nije imao početak kakav se od njega očekivao, iako je slavio protiv Crvene zvezde u prvom kolu, usledila su dva poraza, prvo od Panatinaikosa u Grčkoj, pa od Albe u Nemačkoj. Uspeo je srpski trener da "pohvata" konce, što se moglo videti i u ovom meču.

Ruska ekipa, koju sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Vladimir Perasović, došla je u ovaj meč sa istim skorom i sa dva tesna poraza (od Zenita i Monaka), ali očigledno je Fenerbahče bio krupan zalogaj za ovaj tim.Već posle prve četvrtine je bilo jasno u kom smeru će se kretati ovaj meč, Turci su dobili ovu deonicu sa 21:8.

Uspeo je Uniks da se konsoliduje u drugoj, bar malo, postigao je 14 poena, ali je Fener nastavio da uveličava svoju prednost. Treća deonica je pokazala apsolutnu nemoć ove ekipe, koja je za čitavih 10 minuta uspela da ubaci samo pet poena...

Uniks je u poslednjoj deonici uspeo da sačuva čast i ne obori negativni rekord, postigli su još 14 poena, što je bilo dovoljno da završe meč sa 41 poenom, od kojih je 10 postigao Ajzea Kenan. Kod Turaka, najbolji je bio Šajok sa 17.

Rezultati 4. kola Evrolige

Zenit - Bajern 79:71

Fenerbahče - Uniks 80:41

Alba Berlin - Baskonia (20.00)

Asvel - Makabi (20.00)

Petak, 15. oktobar

CSKA - Crvena zvezda (19.00)

Monako - Barselona (19.00)

Olimpijakos - Žalgiris (20.00)

Olimpija Milano - Anadolu Efes (20.30)

Real Madrid - Panatinaikos (21.00)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati