Košarka

Direktno.rs

18. 09. 2021. 14:22 8

Koturović: Duda tražio da mu nađem ulje od konoplje

Nekadašnji centar reprezentacije Jugoslavije Dejan Koturović, koji se okitio zlatnim medaljama na EP 1995. u Atini i SP 2002. u Indijanapolisu, otkrio je da je preminuli legendarni trener Dušan Ivković nedavno od njega tražio pomoć.

Koturović je poznat kao čovek širokog interesovanja, pa mu se Ivković obratio kako bi altertantivnm putem pokušao da reši veliki problem sa herpesom i smanji užasne bolove koje je trpeo.

- Nismo se nas dvojica družili, ali ono što je interesantno jeste da sam ja verovatno poslednji košarkaš kome se Duda obratio za savet pri kraju svog života - napisao je Dejan na Fejsbuku i objasnio:

- Nazvao me pre nešto manje od četiri meseca, verovatno na nagovor svoje supruge Nene i Manje, jednog odličnog terapeuta akupunkture, da mu pomognem da nađe jedan suplement od konoplje. Tada mi se i poverio da ima neke zdravstvene probleme već neko vreme i šta je sve poduzimao povodom toga, pa smo se tu raspričali.

Koturović se tada ozbiljno zauzeo da pokuša da reši problem koliko je u njegovoj mogućnosti.

- Isto veče raspitao sam se o tome kod najbliskijih zdravstvenih radnika i po internetu i povezao nove informacije sa starim znanjem. Kakvu god da smo istoriju saradnje imali Duda i ja, a ne baš onakvu kakvu sam priželjkivao kao talentovani klinac sportista, istog dana sam imao jaku želju da mu pomognem, pa makar da otkloni bol sa područja lica koji se i povećao posle intervencije laserskim nožem.

Bivši košarkaš mu je potom napravio spisak mogućih terapeutskih metoda i posetio Ivkovića.

- Pored nekih suplemenata koje sam iskopao na netu, onaj od konoplje kao univerzalni lek za mnoge nedaće, sam mu, naravno, odobravao i toplo preporučio, kao i jednog sjajnog travara koji bi, verujem, mogao totalno da ga isceli, ali on se na kraju odlučio samo za jednu moju doktoricu kojoj verujem jer mu je glava već od ranije bila puna i saveta i mogućnosti i bola od herpes zostera, a pluća ga više nisu služila kao pre.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati