Košarka

Direktno.rs

16. 07. 2021. 17:00 3

"Nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu"

Nikola Kalinić je u četvrtak pojačao redove Crvene zvezde i time postao peto pojačanje crveno-belih pred novu sezonu.

Kalina se dvogodišnjim ugovorom obavezao na vernost Crvenoj zvezdi i vratio u klub sa kojim je u sezoni 2014-2015 osvojio triplu krunu. Sada na Mali Kalemegdan stiže kao vrlo iskušan košarkaš koji je osvojio gotovo sve, ali inije promenio svoje navike na terenu – borba, poeni, skokovi, čvrsta odbrana i pobednički mentalitet.

U prvoj izjavi po povratku u Crvenu zvezdu Nikola navodi:

- Ovo je povratak na mesto gde mi je bilo mnogo lepo prethodni put, gde sam praktično počeo da pravim košarkaško ime. Očekujem puno dobrih momenata ali i izazova, pred nama je teška sezona u Evroligi, ABA ligi brojni klubovi se pojačavaju. Nisam nikada bio pobornik patetike…vratio sam se, kada sam sve analizirao, klub, kvalitet života, prethodno iskustvo. Daću sve od sebe kao i uvek na terenu, očekuje nas mnogo rada, tu su moji nekadašnji saigrači i trener, Luka, Laza, trener Dejan Radonjić, nisam mogao da ostavim svoje drugare na cedilu - rekao je Nikola Kalinić po povratku u Crvenu zvezdu u kojoj će ponovo nositi broj 12 i predstavljati jednu od najvećih uzdanica kluba u sezoni u kojoj crveno-bele očekuje takmičenje na 4 fronta.

KK Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka angažovao Nikolu Ivanovića, Luku Mitrovića, Erona Vajta, Stefana Lazarevića i Nikolu Kalinića.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati