Košarka

[ Izvor: RTS ]

04. 07. 2021. 14:49 1

"Ima naznaka da će Bogdan igrati u Tokiju"

Nenad Krstić, nekadašnji kapiten reprezentacije i potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a rekao je da se u Savezu dalje nadaju da će se Bogdan Bogdanović priključiti nacionalnom timu na Olimpijskim igrama.

Srbija je ostala bez Stefana Jovića kojem je pukao mišić lista i neće moći da putuje u Tokio u slučaju plasmana, dok se u Savezu i dalje nadaju da će se Bogdan Bogdanović priključiti nacionalnom timu.

"Ima, da (naznaka da će igrati). Nismo znali, želimo Bogdanu da igra finale i osvoji NBA prvenstvo, a isto tako želimo i da bude deo našeg tima. Znam da je selektor Kokoškov u stalnom kontaktu sa njim."

Krstić ističe da, osim igrača koji su trenutno u timu, u uži izbor upadaju Nikola Milutinov i Vladimir Lučić koji se oporavljaju od povreda, odnosno Nemanja Nedović koji je u specifičnoj situaciji jer oseća posledice kovida 19.

U slučaju plasmana, ekipa će imati vremena da se osveži jer je ostalo 20 dana do početka najveće svetske smotre sportista. Krstić je otkrio da KSS planira put 13. jula u Tokio kako bi se cela delegacija aklimatizovala i da bi trebalo da budu odigrane dve pripremne utakmice - protiv Japana i Francuske.

Potom bi igrači 21. jula ušli u Olimpijsko selo, a četiri dana kasnije igrali prvu utakmicu.

"Košarkašice se neće zaustaviti na evropskoj tituli"

Sjajno košarkaško leto počelo je trijumfom košarkašica na Evropskom prvenstvu, Krstić je iskoristio priliku da im još jednom čestita i najavi nastavak sjajnih rezultata koji mnogo znače, kako za Savez i košarku, tako i za čitavu zemlju.

"Ovo leto će za devojke biti veliko, neće se zaustaviti samo na ovome jer imaju velike šanse na Olimpijskim igrama", zaključio je Krstić u gostovanju u Jutarnjem programu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati