Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

04. 07. 2021. 07:49 0

IDE KUĆI: Bogdan dao 20 poena na kraju sezone

Atlanta nije uspela da još jednom pobedom produži nadu u ostvarenje sna i plasmana u veliko NBA finale, Milvoki Baksi pobedili su u Džordžiji u šestoj utakmici finala Istoka najjače lige na svetu 118:107, opet bez Janisa Adetokumba, zatvorili seriju na 4:2, pa će sa Finiksom odlučivati o novom NBA šampionu.

Srpski bek Bogdan Bogdanović je iza sebe imao još jednu odličnu partiju, nažalost po njega i Hokse, poslednju za ovu sezonu - ubacio je 20 poena (2/5 za tri), upisao 3 skoka i 3 asistencije.

Jedini efikasniji od Srbina bio je rezervista Kem Rediš sa 21 poenom.

Hoksi su na svom terenu igrali sa najjačim adutima, navijače je razgalila vest da se u ekipu vratio lider ekipe Trej Jang posle dve propuštene utakmice, međutim sjajni plej je ovog puta bio daleko ispod svojih standarda. Meč je završio sa samo 14 poena i šutem za tri - 0/6!

Baksima je time bio značajno olakšan posao, mada su onaj najvažniji deo sa njihove strane odradili fenomenalni Kris Midlton i Džru Holidej u odsustvu prve zvezde tima Adetokumba. Midlton je nestvarnu plej-of formu krunisao ovog puta sa 32 poena (trojke 4/10), Džru sa 27 (4/12 za tri), te su tako njih dvojica najjače doprineli da se Milvokii plasira u prvo finale NBA posle 1974. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati