Košarka

I. V.

23. 06. 2021. 18:00 2

Amaterizam KSS i nepoštovanje zlatnih devojaka

Apsolutni amaterizam i nezainteresovanost za žensku košarku pokazao je Košarkaški savez, koji je u vreme odigravanja utakmice sa Španijom (21) u četvrtfinalu Evropskog prvenstva za danas u 20 sati zakazao prijateljski duel muškog tima sa Meksikom u Beogradu!

Ovo je potpuna neodgovornost, nedostatak empatije odgovornih, kao i nepoštovanje evropskih šampionki i bronzanih sa Olimpijskih igara, jer one igraju utakmicu godine. Koliko su one postigle do sada, pokazuje i činjenica da ih je FIBA svrstala na visoko drugo mesto favorita za zlato!

Naravno da ekipa Igora Kokoškova, takođe, mora da se uigrava, da oseti teren pred obaveze u kvalifikacijama za Igre, ali što baš u vreme kada se šampionke bore za utakmice za medalju, što da i one ne dobiju podršku koju, po rezultatima, zavređuju!

Zvuči neverovatno da u KSS pokažu toliko neznanja i nepoverenja u devojke koju su do juče bile "kraljice" i blago srpskog sporta. 

U danima kada Aleksandar Vučić tera žene da što više rađaju, kako bi naša deca radila u kineskim fabrikama, nažalost ova tužna priča iz Kuće košarke uklapa se u sumornu SNS-ovsku svakodnevicu.

U Halu "Aleksandar Nikolić" večeras može da uđe 2.400 ljudi, a svi ostali mogu da ostanu u čudu i da se krste i pitaju: Kako je moguće da u vreme odlučujuće borbe za medalju košarkašica, KSS poklopi termin nebitnog prijateljskog meča između Srbije i "košarkaške sile" Meksika?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati