Košarka

Milan Zarić

19. 06. 2021. 07:52 1

OPET KOLENO Bogdan se povredio

Košarkaši Filadelfije napravili su brejk, pošto su u gostima savladali Atlantu sa 104:99 i tako su izjednačili u seriji na 3:3. Ali, ono što mnogo više brine Hokse, ali i sve u Srbiji je povreda kolena Bogdana Bogdanovića, koji je izašao u drugom poluvremenu i do kraja meča se nije vraćao na teren.

Srpski košarkaš je na terenu proveo 28 minuta i postigao sedam poena uz dva skoka i jednu asistenciju. Ipak, videlo se da nešto nije u redu jer je pogodio tek tri od 11 šuteva, a samo jednom bio precizan za tri poena (iz šest pokušaja).

Sredinom drugog poluvremena je Atlanta objavila na Tviteru nalogu da se Bogdan neće vraćati na teren, a još uvek nije poznato da li će biti spreman za majstoricu.

Ono što posebno brine navijače Atlante, ali i reprezentacije Srbije je da je Bogdan ove sezone već imao problema sa tim kolenom.

Propustio je gotovo dva meseca nakon frakture jedne kosti kolena i upale mekog tkiva, a tokom 2018. godine je pokidao meniskus istog kolena što dodatno brine navijače Srbije jer "orlove" čekaju kvalifikacije, a zatim potencijalno i same Olimpijske igre (23. jul - 8. avgust).

Bez njegove pomoći Atlanta nije uspela da završi posao protiv Siksersa i da sa 4:2 obezbedi mesto u finalu Istočne konferencije, da bi to uradila biće joj potrebno da u ponedeljak rano ujutru (dva sata) bude bolja od istog rivala.

Očekivano je Hokse predvodio Trej Jang sa 34 poena, pet skokova i 12 asistencija, a najveću pomoć imao je u Kevinu Herteru koji je dodao 17 poena uz 11 skokova.

U Filadelfiji je tri igrača postiglo više od 20 poena, pa su Tobajas Heris i Set Kari brojali do 24, dok je Džoel Embid, centar koji je ušao u uži krug MVP kandidata, stao na 22 uz 13 skokova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati