Košarka

Direktno.rs

15. 06. 2021. 19:11 0

Jokić na OI? U Denveru su zabrinuti

Srpski košarkaš Nikola Jokić još uvek nije odlučio hoće li igrati za Srbiju u predstojećem periodu, ali su iz njegova kluba izneli prvi stav po tom pitanju.

Jokić je od avgusta 2020. godine odigrao 109 od mogućih 109 utakmica za Denver Nagetse, zbog čega je klub zabrinut za oporavak svog centra.

Denver je nedavno završio sezonu porazom u polufinalu zapadne konferencije NBA lige od Finiks Sansa u četiri utakmice.

- Nagetsi podržavaju odluku Nikole Jokića koja se tiče Olimpijskih igara, kakva god ona bila, ali ispoljavaju opravdane brige za njegov odmor i oporavak ovog leta - navodi Majk Singer, američki novinar koji prati Denver.

On je podsetio da je ovogodišnji MVP NBA lige odigrao svaki meč i završio kao treći u ukupnom broju odigranih minuta u ligi ove sezone.

Podsećamo, Jokić je igrao za Srbiju 2019. godine na Mundobasketu u Kini, kada su "orlovi" izgubili od Španije i Argentine, a onda pobedili Sjedinjene Države u doigravanju za peto mesto.

Jokić je igrao i na Olimpijskim igrama u Riju pre pet godina, kada je Srbija osvojila srebro, posle poraza od Amerikanaca u finalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati