Košarka

Direktno.rs

11. 05. 2021. 21:23 7

Trener Igokee: Nismo doživeli nikad ovakve uvrede

Košarkaši Igokee nisu uspeli da kompletiraju iznenađenje i stignu do velikog finala. Crvena zvezda je u trećem meču polufinalne serije slavila sa 76:53, a Dragan Bajić, trener tima iz Laktaša, bio je ogorčen, ali ne zbog poraza.

Dragan Bajić, najbolji trener ABA lige i strateg koji je nedavno imenovan na mesto selektora Severne Makedonije, naglasio je da je njegov tim imao dosta propusta, a za kraj je naglasio od on, njegovi igrači i Igokea kao klub, nikada nisu doživeli uvrede kakve su doživeli u Beogradu.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Nije samo poslednja četvrtina bila problem. Problem je bila prva deonica u kojoj smo dozvolili rivalu da stigne do velike prednosti. Problem je bila i treća deonica u kojoj smo propustili priliku da uvedemo meč u još neizvesniju završnicu, a Zvezdu u veću nervozu. U poslednjem kvartalu smo se predali u samoj završnici - rekao je Dragan Bajić i nastavio:

- Liga je bila izuzetno kvalitetna i zanimljiva. Čestitam čelnicima ABA lige na sjajnoj organizaciji u izuzetno teškim uslovima. Istovremeno koristim priliku da se zahvalim i na sjajnom gostoprimstvu u Beogradu, jer Igokea u dosadašnjoj istoriji nije doživela ovakve uvrede - zaključio je Bajić.

Igokea zaista može da bude ponosna ostvarenim u dosadašnjem delu sezone. Stigla je do polufinala ABA lige, do TOP 16 faze FIBA Lige šampiona, osvojila je trofej u Kupu, a sada se okreće borbi za titulu u Bosni i Hercegovini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati