Košarka

Direktno.rs

10. 05. 2021. 16:19 0

Bajić: Želimo finale sa Podgoričanima

Košarkaši Igokee, cene i poštuju Crvenu zvezdu, ali odlučni su u nameri da pobede sutra u majstorici i plasiraju se u finale ABA lige gde je već podgorička Budućnost.

Trener Dragan Bajić veruje da klub može da ispiše novu stranicu istorije.

- Odigrali smo u Laktašima utakmicu na jednom visokom nivou, pogotovo kada je defanzivni deo igre u pitanju. Samim tim, rekao sam da znam sa kakvim momcima radim, pun sam samopouzdana i stojim pri stavu da mi u Beograd ne idemo sa belom zastavom - naglasio je trener Igokee.

Najbolji trener ABA lige je nedavno imenovan na mesto selektora Severne Makedonije.

- Dolazimo u Beograd da pružimo što jači otpor favorizovanom protivniku, sa namerom da dobijemo meč koji sledi, sa namerom da ispišemo novu stranicu istorije kluba i plasiramo se u finale ABA lige. Kao trener, nakon svih ovih odigranih utakmica, pogotovo sa Crvenom zvezdom, imam dobre osnove i pravo da tako razmišljam. Moramo da odigramo na vrhunskom nivou u oba pravca, ako želimo, a želimo pobedu. Uz sav respekt prema Crvenoj zvezdi, uz poštovanje prema svemu što radi moj prijatelj Dejan Radonjić, ulazimo u meč sa ciljem da stignemo do pobede i mesta u finalu - kaže trener ekipe iz Laktaša.

Utakmica između Crvene zvezde i Igokee na programu je 11. maja sa početkom u 18 časova i 30 minuta. U finalu je već Budućnost ioz Podgorice koja je sa 2:0 u seriji pobedila Mornar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati