Košarka

Direktno.rs

08. 05. 2021. 09:47 3

Pukla ljubav između Zvezde i Mornara: "Daće bog da Budućnost osvoji titulu"

Bili smo svedoci proteklih godina velike košarkaške ljubavi između Crvene zvezde i Mornara. Skoro pa bratski klubovi imali su slične interese, Nebojša Čović i braća Pavićević, Mihajlo i Đorđije, često su bili na istim tlasnim dužinama, u borbi protiv Dragana Bokana, prvog čovka Podgoričana. Ali kao i svuda, kada je interes u pitanju, dođe brzi kraj (ljubavi), pa tako i ovoj...

Bez obzira na sve tenzije sa Budućnošću prethodnih godina, bez obzira što je od njih ispao u polufinalu, trener Mornara Mihajlo Pavićević je vrlo jasno poručio da će navijati da Budućnost osvoji titulu.

- Budućnost je zasluženo pobedila, želim joj mnogo uspeha u finalu. A, daće bog i da kvalitetnom igrom osvoji titulu - poručio je Mihailo Pavićević, koji je svojevremeno bio trener Crvene zvezde.

Jedan finalista ABA lige je poznat. Budućnost je sa 2:0 u pobedama eliminisala Mornar i boriće se za trofej. Pitanje je samo da li će na drugoj strani biti Crvena zvezda ili Igokea, pošto je nakon dva meča rezultat 1:1.

Očekivalo se da Mornar pruži jači otpor Podgoričanima, pogotovo na svom terenu u Baru, ali nešto je škripalo u timu Mihaila Pavićevića.

- Budućnost je igrala mnogo bolje nego u prvom meču u Podgorici. Mi smo bili u igri u prvom poluvrememnu, međutim, to je bilo prividno, jer smo odbranu igrali katastrofalno. Nismo mogli da zaustavimo ništa „jedan na jedan“, a Kobs i Ivanović kada igraju zajedno to ne može da se zaustavi. Kobs je pokazao zašto je najbolji bek u ABA ligi... Mi nismo imali dovoljan broj igrača na raspolaganju, neki su izašli iz povrede, a onda kako je tekao meč tako se uvukla nervoza, jednostavno nismo bili na nivou i Budućnost je zasluženo ušla u finale - ocenio je Pavićević posle poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati