Košarka

Direktno.rs

06. 05. 2021. 19:57 0

Zvezda za finale, a Igokea za majstoricu

Igokea u Laktašima dočekuje Crvenu zvezdu u petak (18.30) u drugom meču polufinalne plej-of serije ABA lige, u kojoj su crveno-beli iskoristili prednost domaćeg terena i slavili u prvom meču 76:61.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić poveo je na put sve raspoložive igrače i želi da već sutra završi posao.

- Igraćemo treću utakmicu u kratkom vremenskom periodu protiv Igokee i svaka je bila teška i rezultatski važna. Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo - dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone. Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skoncentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezoni - rekao je Radonjić.

Trener Igokee Dragan Bajića želi seriju da vrati u Beograd na majstoricu 11. maja.

- Nekih 30 minuta igrali smo dobru košarku u Beogradu, pružili čvrst otpor Zvezdi, ali olako smo ispustili prednost. Ono što me brine je poslednja četvrtina, kada je bilo plus šest za Zvezdu prestali smo da igramo - rekao je Bajić, ali širi optimizam:

- Rekao sam i igračima da sam smiren pred ovu polufinalnu seriju. Retko kad se ukaže prilika da igraš polufinale plej-ofa, a ono što sam pokušao da dođe do njihovih glava jeste da ne žele da se zadovolje samim plasmanom, da im ne nestane taj voljni momenat i želja da se bore za ulazak u finale i za trofej.

U drugom polufinalnom meču AB lige sutra igraju Mornar i Budućnost od 21 čas. Budućnost vodi 1:0 u seriji od dve pobede. Eventualna majstorica igraće se u Podgorici 11. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati