Košarka

06. 05. 2021. 09:19 0

RAMPA KK Partizan ne može da dovede pojačanja iz inostranstva

Košarkaški klub Partizan od 26. aprila ima zabranu registrovanja novih igrača zbog neisplaćenih dugova.

Kako ističe "Sportski žurnal", košarkaški arbitražni tribunal (BAT) je crno-bele dopisao na listu klubova pod „embargom“ za angažman novajlija iz inostranstva. "Parnom valjku" je veto stavljen 26. aprila čime se našao u društvu Olimpijakosa, AEK-a i Banvita, koji FIBA organ jedine tretira „grešnim“ u 2021.

Na zvaničnom sajtu BAT-a ne može se saznati ko je, kad i za koji iznos blokirao crno-bele, mada je nedavno predsednik Ostoja Mijailović rekao da klub plaća čak rate Aleksu Mariću, iako je prošlo deset leta otkako je nekadašnji reprezentativac Australije napustio Beograd.

"Žurnal" ističe da je BAT izrekao Partizanu novčanu globu u iznosu od 30.000 evra zato što crno-beli nisu poštovali termin plaćanja duga nekadašnjem treneru, Dušku Vujoševiću. Trofejni strateg dogovorio se sa čelnicima da zaostale prinadležnosti dobije u više rata, ali sudeći prema poslednjem razvoju događaja dinamika ispate nije poštovana.

Partizan ima dovoljno vremena da poplaća dugovanja što će automatski skinuti zabranu BAT, ali ova informacija umnogome utiče na imidž kluba i mogućnost da se dovede kvalitetan igrač. Niko ne želi neizvesnost oko finansija, sportski direktor Zoran Savić moraće više energije da utroši u pregovorima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati