Košarka

[ Izvor: Mozzart sport ]

16. 04. 2021. 16:22 3

Krivične prijave zbog prekida prenosa na meču Zvezde

Baš kad se utakmica lomila – mrak. Barem za sve košarkaške poklonike u regionu, koji nisu mogli da odgledaju poslednjih pola minuta utakmice između Crvene zvezde i Cedevite Olimpije, ključne u borbi za što bolji plasman pred plej-of Jadranske lige. Mnogi su posumnjali i da tehnički problemi nisu slučajno nastali, a to je danas potvrdila i TV Arena Sport krivičnim prijavama protiv nepoznatog lica zbog nestanka električne energije u strujnom ormaru na koji je bilo priključeno reportažno vozilo ove kompanije.


Kako se navodi u saopštenju kompanije tehničkih problema nije bilo na Areninoj opremi, a indikativna je činjenica da je električna energija isključena samo na električnom ormaru na koji je bilo priključeno njeno reportažno vozilo. Napajanje strujom u svim drugim delovima hale “Aleksandar Nikolić“ bilo potpuno normalno, prenosi Mozzartsport.

- Apostrofiram da nikome nećemo dozvoliti da se igra sa ugledom naše kompanije, ugledom Telekoma Srbije, ugledom naše države i njenih institucija - navodi se u saopštenju koje je potpisao direktor Arene Channels Grupe Nebojša Žugić.

Arena naravno nije mogla da otkrije ko je isekao struju u dvorani “Aleksandar Nikolić“, ali se u saopštenju sugeriše da je cilj ove sabotaže bio baš da se nanese šteta baš toj TV kući, a ne timovima učesnicima. Napominje se da je posle ovog događaja, prema očekivanjima, kompanija primila veliki niz prigovora što gledalaca što organizatora takmičenja što oglašivača.

“Reakcija javnosti je bila dramatična“, navodi se uz napomenu. “Ozbiljnoj medijskoj kući, kakva je naša, a koja se bavi emitovanjem i prenosom sportskih događaja, usled narušavanja reputacije i poslovnog ugleda, ovakvi postupci ostavljaju dalekosežne posledice na dalje poslovanje“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati