Košarka

Direktno.rs

04. 04. 2021. 14:21 1

Budućnost bolja od Mege, čuva pol poziciju

Košarkaši Budućnosti pobedili su Megu na svom parketu sa 92:79 (22:27, 25:16, 27:24, 18:12), pa su nastavili borbu za osvajanje pol pozicije na kraju ligaškog dela takmičenja u ABA ligi, dva kola pre kraja.

Mega je odlično otvorila utakmcu protiv Budućnosti, sredinom prve deonice vodili su 21:10, ali je Šehović vratio domaćina u mali zaostatak do kraja prve četvrtine.

Uspeli su domaćini da dobiju rpvi deo 47:43, ljuta bitka vodila se sve do poslednjeg kvartala u koji su timovi ušli vođstvo Budućnosti 74:67. Posle osam uzastopnih poena Petra Popovića, te trojke Melvina Edžima Podgoričani su poveli 84:69 i meč je praktično bio rešen.

Najefikasniji u sastavu Budućnosti, bili su Nikola Ivanović sa 20, Melvin Edžim sa 15, Džastin Kobs sa 14 i Petar Popović sa 13 poena. Kod Mege, raspoloženi za igru u napadu, bili su Filip Petrušev sa 28 poena (6/3 za tri) i 10 skokova, Nikola Jović sa 15 i Karlo Matković sa 13 poena, dok Marko Simonović nije imao svoj dan jer je postigao samo četiri poena (šut 9/2) uz devet skokova za 28 minuta igre.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati