Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

05. 03. 2021. 05:51 0

Jokić nije bio najbolji, a Denver pobedio (VIDEO)

Kada Nikola Jokić nije ubedljivo najefikasniji igrač svog tima, a Denver je ostvario laganu pobedu u NBA ligi, to je jasan znak da je ekipa Majkla Melouna igrala timsku košarku. Srpski as je ostvario dabl-dabl učinak, od 20 poena i 12 skokova, ali su ključni igrači u slavlju Nagetsa nad Indijanom bili Majkl Porter i Džamal Mari. Prvi je ubacio 24 poena, a drugi jedan poen manje. Na kraju, ubedljivih 113:103 za goste.

Jokiću su nedostajale samo dve asistencije za tripl-dabl, što ipak dovoljno opisuje kolika je bila njegova važnost u slavlju ekipe u ovoj utakmici. Naravno, "džoker" nije propustio priliku da zabeleži još poneki poen za TV špice, a posebno u samoj završđinici meča kada je prodorom probio čitavu odbranu gostiju i u poslednjoj sekundi napada poentirao na drugi obruč.

Denver je imao apsolutnu kontrolu utakmice, do osetnije prednosti je stigao krajem prvog poluvremena, potom je izdržao nalet Indijane sredinom treće deonice, posle čega je praktično rutinski priveo meč kraju. Tokom odlučujućeg perioda Denver je imao 18 poena prednosti, što je bio jasan pokazatelj da će Melounov tim bez većih problema stići do 21. pobede u sezoni.

Kod Indijane je najefikasniji bio Tarner sa 22 postignuta poena, dok je Mekdermot ubacio dva manje, baš koliko i Jokić. Treba istaći da je zapženu rolu u Denveru imao Vil Barton, koji je postigao 16 poena i imao šest skokova, čime je dodatno pogurao svoj tim ka zasluženom trijumfu.

NBA - REZULTATI:

Boston - Toronto 132:125

/Tejtum 27 - Bačer 30/

Vašington - LA Lejkers 119:117

/Bil 33 - Lenard 22/

Njujork - Detroit 114:104

/Rendl 27 - Elington 17/

Indijana - Denver 103:113

/Tarner 22 - Porter 24/

Memfis - Milvoki 111:112

/Morant 35 - Adetokunbo 26/

Nju Orleans - Majami (u toku)

San Antonio - Oklahoma (u toku)

Finiks - Golden Stejt 120:98

Portland - Sakramento 123:119

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati