Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2021. 14:46 0

Simonović briljirao, Mega preskočila i Čačak

Košarkaši Mege pobedili su čačanski Borac 86:84 u meču 19. kola ABA lige, što je za ekipu Vladimira Jovanovića bio 13. trijumf u regionalnom šampionatu.

Mega je dobro otvorila meč, imala je dvocifrenu prednost, čak i plus 15 ali su čačanske "zebre" uspeli da uđu u egal završnicu ali ne i da dobiju meč. U ključnim momentima Megu su vodili Marko Simonović i Filip Petrušev koji je pogodio za konačnih 86:84, a Borac nije uspeo u poslednjih osam sekundi meča da stigne do produžetka ili pobede – trojku je promašio Nikola Kočović.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Marko Simonović sa 28 poena, 13 skokova i dve asistencije, "plus indeksom 37". Bila je to najbolja partija u sezoni za reprezentativca Crne Gore. Filip Petrušev dodao je 16, uz tri skoka i dva proigravanja, a dvocifreni su bili i Stefan Momirov i Dejšon Smit sa po 11 poena. U ekipi Borca najbolji je bio Dušan Miletić sa 24 poena i 13 skokova. Uroš Čarapić je ubacio 17, a Ivan Gavrilović 10.

Mega je na drugom mestu sa skorom 13-6, dok je Borac na 11. poziciji sa četiri pobede i 13 poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati