Košarka

[ Izvor: KK Crvena zvezda ]

26. 02. 2021. 09:13 0

Zvezda protiv Baskonije bez Hola, Noka, Rita i Koloma

„Volden je tu sa nama, i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu“, kaže trener Crvene zvezde Dejan Radonjić pred današnji duel 26. kola Evrolige protiv Baskonije u Španiji.

Košarkaši Crvene zvezde nisu imali previše vremena za pripremu utakmice koja je zahtevna, posebno u ovakvom ritmu i problemima u kojima se nalaze crveno-beli. Ekipa je u četvrtak trenirala u hali „Aleksandar Nikolić“, danas putovala na meč u Vitoriju odakle će se vratiti u Beograd odmah po završetku meča koji počinje u 19.00 časova. U ovoj utakmici ponovo neće biti kvarteta stranaca (Hol, Noko, Rit i Kolom), ističu crveno-beli na zvaničnom sajtu.

- Još jedno teško gostovanje, još jedan težak meč u okolnostima u kojima se i dalje nalazimo. Volden je tu sa nama, i pomoći će nam makar da provede malo vremena na terenu. Videćemo koliko će doprineti, ali to u ovom trenutku nije prioritet, važno je da je sa nama, sačekamo će neko vreme da dođe do nivoa koji nam je potreban. Ekipa Baskonije je u borbi za TOP 8, s obzirom da ima još dovoljno vremena do kraja ligaškog dela, sigurno traže svoju šansu i po igrama koje su pokazali sigurno da pripadaju borbi za samu završnicu. Ekipa koja je u odličnom statusu, poslednje tri utakmice su dobili, svaku ubedljivije od one prethodne (Žalgiris, Real u Madridu i Himki u Moskvi), svesni smo da nas očekuje dobra ekipa sa velikim kvalitetom i težak meč - rekao je trener crveno-belih.

Ekipa Crvene zvezde tokom vikenda neće imati obaveze u ABA ligi, ali je sledeće nedelje ponovo očekuje „duplo kolo“ i utakmice Evrolige sa Bajernom (utorak Beograd) i Olimpijakosom (Pirej).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati