Košarka

[ Izvor: KK Crvena zvezda ]

22. 02. 2021. 16:33 0

Zvezda u Litvaniji jača za Korija Voldena

Kori Volden se oporavio od koronavirusa i biće sutra u sastavu Crvene zvezde na gostovanju Žalgirisu u Kaunasu (19.00) u okviru Evrolige.

Crveno-beli će biti i dalje nekompletni, pošto je od internacionalne petorke (Noko, Volden, Kolom, Hol, Rit) koja je zbog korona virusa na poštedi duže od dve nedelje, bolovanje je zaključio jedino Kori Volden koji se tokom vikenda priključio timskim treninzima.

- Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. I ove sezone prikazuju mnogo i nalaze se u realnoj borbi za plej-of Evrolige. Tim su koji dobro igra i zajedno je već izvesno vreme što je važno u ovim okolnostima i sistemu takmičenja. Na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč, odgovorimo na njihovu čvrstinu i preciznost jer imaju igrače koji šutiraju u visokim procentima uspešnosti. Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima svakako, i kroz takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju, naš položaj u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu, i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući - rekao je pred put u Kaunas trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Zvezda nema šanse da se domogne plej-ofa Evrolige, ali ima želju, čak i oslabljena, da u Kaunasu pokuša da prekine niz od četiri poraza u Evropi i revanšira se rivalu za neupseh u Beogradu (69:75) s početka sezone. Crveno-beli odmah posle meča vraćaju u Beograd, jer u petak idu na noge Baskoniji. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati