Košarka

Milan Zarić

25. 01. 2021. 22:52 1

Mirotić nakon što je dobio ikonu: Hvala za most prijateljstva

Nikola Mirotić, osim što je vrhunski košarkaš, jedan od najboljih u Evropi, poznat je i po humanim delima, zbog čega je prošle sezone dobijao ovacije od navijača Crvene zvezde. Ove sezone je prilikom gostovanja njegove Barselone u hali "Aleksandar Nikolić" dobio ikonu.

Od duela između Crvene zvezde i Barselone prošlo je tri dana, međutim Mirotić nije zaboravio počast koju je doživeo, pa se oglasio na Tviteru.

- Veliko HVALA upravi, igračima, navijačima Crvene zvezde i svim ljudima dobre volje! Hvala što me uvek dočekate otvorenog srca i iznenadite na najlepši mogući način. Mnogo mi znači vaša podrška i most prijateljstva koji ste izgradili - napisao je Mirotić na Tviteru.

Da podsetimo, Mirotić je prethodnih godina bio poznat kao dobrotvor, budući da je neretko donirao novčana sredstva za pomoć porodicama koje nemaju za osnovna životna sredstva, učestvovao je u obnavljanju kuća... Sve to ljudi u Srbiji nisu zaboravili, pa su mu na ovaj način odali počast.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati