Košarka

[ Izvor: Sportklub.rs ]

20. 01. 2021. 09:40 2

"Ovo je katastrofa, igraju se sa renomeom Partizana"

"Ne znam više šta da kažem, ostao sam bez komentara... Taj govor tela igrača, kako se ponašaju, ja ne znam... Kao da je ovo utakmica biznis lige, igraju se sa renomeom kluba koji je stvaran decenijama", govorio je ogorčeni bivši istaknuti igrač Partizana Miroslav Berić, u ulozi stručnog konsultanta u emisiji "Sportkluba", posle poraza košarkaša crno-belih u Francuskoj od Metropolitana u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Mića je bio vidno iznerviran partijom crno-belih.

- Ja bih rekao da je ovo ubedljivo najgora utakmica Partizana. Čak i ona utakmica protiv Burga u Beogradu nije bila toliko loša u onoj meri koliko je Burg dobro odigrao. Burg je odigrao dva puta bolje nego što je odigrao Metropoliten. Ovo je bilo jako, jako loše - rekao je Berić u emisiji "Sportkluba"- Mi smo ovde u studiju bili veći optimisti nego igrači i stručni štab. Jako loše je to bilo od samog starta. Na poluvremenu sam rekao da je po Partizan odličan rezultat u odnosu na to kako su igrali, jer ovo je bilo bliže 30 razlike da izgubimo, nego ovih 17. Ne znam više šta da kažem, ostao sam bez komentara... Taj govor tela igrača, kako se ponašaju, ja ne znam... Kao da je ovo utakmica biznis lige, igraju se sa renomeom kluba koji je stvaran decenijama. Pominjali smo malopre Kićanovića ovde, i sada mi posle ovakve utakmice nešto pričamo. Bio sam optimista, verovao da Parizan može da pobedi, ali ovo je katastrofalno bilo večeras. Mi smo srećno izgubili 17 razlike. Zdovc izveo pred kraj drugu petorku.

Za nekadašnjeg beka crno-belih porazno je ponašanje igrača.

- Jedostavno, mora se razmišljati da ima i revanš, da će možda doći do nekog kruga. Pa jel mora da se izgubi sa 20 razlike? Jel može da se izgubi sa 10 razlike pa da se nadoknadi u Beogradu? Naravno da je sad ekipa Metropolitena sa dve pobede, jedan od favorita za osvajanje prvog ili drugog mesta, odnosno za plasman u plej-of. Zajedno smo želeli više nego što su igrači pokazali na parketu. Pazite, može da se izgubi, dešava se da se loše šutira, ali taj govor tela... Išla je kamera na klupu, nema mimike, nema bodrenja, vidi se da nema neke atmosfera koja je uvek krasila Partizan. Definitivno noraju da se trgnu, ne znam...

Partizan je praktično ostao bez šanse da uđe u Top4 u ABA ligi, a blizu je i da Evrokup završi pre doigravanja.

- Rekli smo da je Evrokup sad nakon ABA lige postalo takmičenje gde može da se gleda u budućnost, u Evroligu, koji je želja Partizana, velikog kluba, koji mora da igra Evroligu jednog dana. Hajde da se ne vraćamo na ono "da je trebalo to da bude ove sezone", ali generalno ovo sada... Ne znam više ni šta da kažem, pokušavam uvek da budem optimista, i da ih više borim nego kudim, baš sam razočaran posle večerašnjeg meča, nikad se ovako loše nisam osećao. Jako loša slika. Da smo mi sad izgubili od nekog favorita, pa ajde da kažete, ali ova ekipa se igrala sa Partizanom, koji je u jednom trenutku završio pet napada zaredom kao na trenignu, samo "trči i pucaj".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati