Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Marca.com ]

23. 12. 2020. 09:46 0

EPSKA NEHUMANOST BARSE Zbog odmazde ostaviš igrača u Istanbulu

Tomas Ertel, košarkaš Barselone, ostao je posle meča sa Anadolu Efesom u Istanbulu jer mu je uprava kluba zabranila da se sa saigračima vrati kući.

U eri nehumanosti i raznih skandala, obesti nekih gazdi, ovaj postupak košarkaške sekcije Barselone je daleko najgori jer se radi o gigantu koga voli i prati pola planete. Kako prenose španski i svetski mediji, Ertel je tajno pregovarao sa Real Madridom, a ne sa Fenerbahčeom kako su bili obavešteni u Barseloni i čin zabrane ukrcavanja u avion je bila "odmazda za izdaju". Francuski reprezentativac nije planirao da igra protiv Efesa već je u Istanbul došao da sa agentom, Miškom Ražnatovićem razmotri sve uslove transfera u Fenerbahče, prenose mediji.

Odluka da ga ostave da se danas sam vraća redovnom linijom je bez presedana, nezabeležena u istoriji ovog kluba, pogotovo je nehumana u doba koronavirusa. Ne samo da su Ertela ostavili da se sam snalazi i vrati kući, već su i kovid mere drugačije kad si deo ekipe i kad si sam. Potez Barselone je skandalozan i neprofesionalan, kaže "Marka" i Francuz će izvesno tužiti klub zbog ovoga.

Reagovao je odmah Sindikat košarkaša Evrolige, obezbedio je svu pomoć Ertelu da se vrati u Kataloniju tokom dana ali će mu pomoći i oko pravnih postupaka ako ih bude preduzimao.

- Da li je neophodno objasniti odgovornima u Barseloni kakva je situacija sa koronavirusom? Zar nije u vama ostalo malo čovečnosti? - prenosi "Marka" neke od tvitova.

Barselona za vikend igra derbi protiv Real Madrida. Videćemo narednih dana kakve će sve posledice imati ovaj zaista nehuman potez uprave košarkaške sekcije za koju izgleda da nisu znali ni trener Jasikevičijus a ni igrači. Jer, ako su znali za ovaj potez rukovodstva onda su saučesnici u jednoj brutalnosti koja neme veze sa profesionalizmom. Bez obzira na počinjeni prekršaj Ertela, ako je to uopšte tačno.

U svakom slučaju, posle svega Ertel će sigurno napustiti Barselonu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati