Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

24. 11. 2020. 09:51 5

IDU NA SUD Mačvan tužio Partizan

Nekadašnji kapiten crno-belih Milan Mačvan rešio je da pravnim putem naplati zaostala dugovanja od skoro 100.000 evra, saznaje Mozzart Sport.

Dan posle poraza u poslednjim sekundama dramatičnog večitog derbija u ABA ligi za navijače Partizana stiže još jedna neprijatna vest: kako saznaje Mozzart Sport, ljubimac Grobara i nekadašnji kapiten Milan Mačvan rešio je da tuži klub i pravnim putem naplati zaostala dugovanja!

Prema informacijama Mozzart Sporta, dug je nastao na osnovu neisplaćenih obaveza iz sezona 2011/2012. i 2014/2015, i iznosio je 95.000 evra. Kada je Ostoja Mijailović preuzeo Partizan, napravljen je sporazum po kojem je Mačvan oprostio Partizanu 45.000 evra, a ostalih 50.000 je trebalo da bude isplaćeno u tri rate.

Prvu ratu klub iz Humske je uplatio u celosti i na vreme, drugu tek delimično, a treća bi dospela na naplatu 31. decembra 2020. godine. Po slovu postignutog sporazuma, zbog nepoštovanja dogovorenih rokova, dug se „vratio“ na početnih 95.000 evra. Pošto je deo duga otplaćen kroz rate, crno-beli su sada dužni da Mačvanu isplate 65.000 evra pod pretnjom prinudne naplate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati