Košarka

Direktno.rs [ Izvor: KK Crvena zvezda ]

29. 09. 2020. 15:30 0

Kuzmić i Zvezda ruku pod ruku do 2023.

Centar Crvene zvezde mts Ognjen Kuzmić obnovio je danas ugovor sa crveno-belima na još dve sezone, čime je vernost klubu produžio do kraja takmičarske 2022-2023!

Kuzmić je tokom leta 2019. godine napustio Real i potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ali je pred početak sezone doživeo tešku saobraćajnu nesreću, iz koje je nakon oporavka, velikim radom i odricanjima uspeo da se vrati na košarkaški teren.

- Ostanak i produženje ugovora i vernosti Crvenoj zvezdi je za mene bila laka odluka u svakom pogledu. Malo ko bi stao, verovao u mene i pomogao mi na sve načine, nakon svega što mi se desilo i što sam ostavio iza sebe u prethodnom periodu kao što je to uradila Crvena zvezda. Zato narednu sezonu vidim kao priliku za novo dokazivanje, priliku da pomognem timu i vratim na terenu klubu i navijačima za sve jer su bili uz mene kada mi je bilo najteže i pokazali da smo zaista velika porodica. Zato ću dati sve što mogu da pomognem Crvenoj zvezdi da pokušamo da osvajamo nove trofeje i radujemo se velikim utakmicama - rekao je Kuzmić prilikom produžetka ugovora.

Kuzmić je u Crvenu zvezdu stigao prvi put pred sezonu 2016/17. Fantastičnim igrama, poenima, skokovima, blokadama stekao je epitet jednog od najboljih centara Evrolige, i dobijao nagrade za najkorisnijeg igrača tog takmičenja. Zbog svoje borbenosti odmah je “osvojio” i sve navijače crveno-belih. U toj sezoni bio je integralni deo tima koji je osvojio „triplu krunu”. Centar je igrao za Panatinaikos, Unikah i Real Madrid, a u dvogodišnjoj epizodi u NBA sa Golden Stejtom osvojio je šampionski prsten 2015. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati