Košarka

Direktno.rs [ Izvor: KK Partizan, Sportklub ]

29. 09. 2020. 16:17 0

EVROKUP Huventud razotkriva snagu Partizana

Danas startuje i košarkaška sezona u Ervopi mečevima prvog kola Evrokupa. Partizan je otputovao za Španiju gde će sutra od 20.45 protiv Huventuda dobiti prve naznake realnih mogućnosti u novoj sezoni.

Crno-beli su u Grupi A sa Uniksom, Huventudom, Venecijom, Buržom i Bahčešehirom i pred sutrašnji start veliki je minus ekipe što za razliku od Huventuda nema takmičarsku utakmicu. Trener Vlado Šćepanović je za "Sportklub" koji i prenosu sutra meč rekao da je zadovoljan fizičkom pripremom ekipe koja nije imala takmičarski meč šest meseci.

- Dugo nismo igrali zvaničnu utakmicu. Ni kao igrač se nikada nisam susreo sa ovolikim periodom bez utakmica. Nisu ni ovi igrači koje sada imamo. Željno isčekujemo da nešto počne, tako da ta neka doza pozitivne nervoze svakako postoji. Čoveku kada je stalo da dobije utakmicu, mora da bude malo nervozan, jer mu nije svejedno. Uspeli smo da se spremimo koliko smo mogli. Biće teška zahtevna utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španskog prvenstva, tri teške utakmice. Na žalost, zbog nemogućnosti organizacije, mi nismo imali više kvalitetnih pripremih utakmica. Nije idealna situacija, ali svakako sa velikim ambicijama idemo u Badalonu - rekao je Vlado Šćepanović na klupskom sajtu.  

Tri gostovanja u prva četiri kola ne remete planovem, niti Šćepanović na njih obraća pažnju jer za njega Partizan uvek mora da teži najvišim ciljevima.

- U punom smo sastavu i idemo sa velikim ambicijama. Partizan mora da ima najviše ambicije. Rano je pričati o dometima, ali Partizan uvek ima ambiciju i potrebu da se dokazuje i da stremi osvajanju najvećih trofeja. Svi smo sveni toga, velika je odgovornost, ali treba da idemo korak po korak. Biće uspona i padova, biće dobrih dana, biće loših dana, ali ako ste veliki i dobar tim lakše prebrodite zajedno - naglasio je Ščepanović za "Sportklub".

Prvo kolo Evrokupa

"A" grupa, sreda

Bahčešehir - Burž 18.00

Huventud - Partizan 20.45

Venecija - Uniks 20.45

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati