Košarka

Direktno.rs

21. 09. 2020. 04:51 1

UH, KAKAV PORAZ Jokić pao u poslednjoj sekundi!

Lejkersi su poveli sa 2:0 u pobedama protiv Denvera u finalu zapadne konferencije i to trojkom Entonija Dejvisa uz zvuk sirene - 105:103! Nikola Jokić je ubacio 30 poena, uz šest skokova i devet asistencija.

Mislilo se da su Nagetsi na tri minuta pre kraja poraženi, međutim Nikola Jokić nije potpisao predaju. Na minus osam naš as je vezao 11 poena i doveo Denver nadomak trijumfa. I trebalo je Denver da pobedi, da sačuva poen prednosti na tri sekunde pre kraja, a onda je Entoni Dejvis preko ruke Jokića pogodio čudesnu trojku u poslednjoj sekundi za slavlje tima iz Los Anđelesa i 2:0 u seriji.

Denver je delovao potpuno drugačije u drugoj utakmici finala Zapada, sada predaja nije bila opcija. Istina, Lejkersi su vodili stalno, ali malo po malo Jokić, Marej i Majkl Porter Junior su topili plus rivala, i u četvrtoj četvrtini poveli posle koša Mareja sedam i po minuta pre kraja. Ipak, protivnik je ponovo otišao na plus osam, pa ih je opet sustigao Jokić.

Na kraju, srpski reprezentativac donosi 103:102 pred poslednji napad Lejkersa. Ostalo je još 20 sekundi, Denver se uspešno branio do tri sekunde pre kraja kada je lopta išla na Entonija Dejvisa, koji je iz teške situacije, preko ruke Jokića uz zvuk sirene postigao trojku za pobedu.

Naredni, treći meč finalne serije između Denvera i Lejkersa igra se u noći između utorka i srede od 03.00.

Jokić je završio sa 30 poena, uz šest skokova i devet asistencija, kao i četiri ukradene lopte. Iz igre je šutirao 9 od 20 (1 od 4 za tri poena), dok je sa slobodnih bacanja pogađao 11 od 12. Džamal Marej je ubacio 25 poena, Porter Junior 15.

Kod Lejkersa je junak meča bio Entoni Dejvis - 31 poen, Lebron Džejms 26, a po 11 Deni Grin i Koldvel-Poup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati