Košarka

Direktno.rs

11. 09. 2020. 17:40 3

ABA LIGA NEIZVESNA Rat Zvezde i Partizana zbog FMP-a

Večiti rivali ne odustaju od zaštite svojih interesa u regionalnom takmičenju, Partizan postavlja pitanje zašto je FMP u vlasničkoj strukturi, na čijoj strani je razumljivo i Zvezda. To ide dotle da će morati da interveniše i sportski sud u Lozani, koji će odluku doneti za godinu dana. Iako je za ABA ligu zadužen Trgovinski sud u Zagrebu koji u ovom slučaju neće imati ingerencije, premda bi odluku doneo između tri i pet meseci.

Poljuljana događanjima i prepucavanjima na relaciji večitih rivala, neizvesno je da li će ABA liga početi onako kako je planirano. Takođe, ne zna se ni po kom sistemu će se igrati ukoliko bude odlučeno da sezona počne po planu.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prihvatio je predlog sportskog direktora ABA lige Vojinovića da pristane na prenos udela vlasništva na FMP, da se istovremeno ide na restruktuiranje lige u DOO, ali uz jedini uslov da se kao nadležan sud za sporove u novi društveni ugovor doda CAS u Lozani.

Ubzo je potom stigao i odgovor predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića da Mijailović iznosi neistine i da se na delu vidi ogromna neodgovornost Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati