Košarka

Direktno.rs

24. 08. 2020. 09:14 0

NAGRADA Saigrači "ohladili" Dončića

Luka Dončić pomera granice, uz zvuk sirene srušio je Kliperse i doneo Dalasu 2:2 u seriji. Bio je u buketu saigrača, davao je izjave, pričao sa Čarlsom Barklijem i Šakilom O' Nilom i onako umoran, zbog bandažiranog kolena i zgloba na ulasku u svlačionicu sačekalo ga je neočekivano rashlađenje.

U svlačionici je bilo prilično tiho, kao posle poraza, a Dončić nije ni slutio šta ga čeka iza vrata. Čim je zakoračio usledilo je "hlađenje glave i tela". "Napali" su ga saigrači, prskali vodom sa svih strana uz ludo navijanje, poljupce. Završio je u velikom zagrljaju našeg diva Bobana Marjanovića.

Nastavio je "Don Luka" da ispisuje stranice NBA istorije, 43 poena, 17 skokova, 13 asistencija, drugi plej-of tripl-dabl i nagoveštava da će mladi Slovenac možda u budućnosti početi da ruši i neke mitske rekorde. "Trojka" uz zvuk sirene sa devet metara, spektakularan meč i sve pod blokadom kolena i zgloba.

- Uvek se trudim da uspem. Ne mogu da vam opišem emocije, pogotovo kad vidim da lopta prolazi kroz mrežicu a ceo tim trči ka meni i raduje se. To je nešto specijalno, najbolji osećaj za jednog sportistu. Ovaj naš tim je nešto posebno - rekao je Dončić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati