Košarka

Milan Zarić

10. 08. 2020. 23:51 0

SILNI BOBI Ubacio 20 poena u epskom preokretu Mavsa

Košarkaši Dalasa su bili silno oslabljeni protiv Jute, jer se "džezerima" nisu suprotstavili Luka Dončić, Kristaps Porzingis i Dorijan Fini-Smit, međutim ni to nije sprečilo Maverikse da se raduju i slave sa 122:114. Ogromnu zaslugu imao je naš Boban Marjanović, koji je meč završio sa 20 poena.

Dalas je do pobede došao posle velikog preokreta, jer je na poluvremenu zaostajao 16 poena, da bi u trećoj četvrtini bilo i čak plus 22 za Jutu. Ali, nije to bilo nikakva garancija pobede.

Jer, raspoložen je bio Boban Marjanović, koji je u potpunosti iskoristio šansu, odlični su bili Tim Hardavej i Set Kari, što je na kraju bilo dovoljno za trijumf.

Marjanović je bio starter na meču sa Jutom, na terenu je proveo 25 minuta i ostavio je više nego dobar utisak. Duel je okončao sa 20 poena šutirajući 7/11 iz igre, a tom učinku je dodao devet skokova i dve asistencije. Probao je da se upiše u strelce i šutem za tri poena, ali nije uspeo. Međutim, to nikako ne kvari njegov odličan utisak.

Efikasniji od njega u pobedničkoj ekipi bili su Tim Hardavej sa 27 i Set Kari sa 22 poena. Na drugoj strani Džordan Klarkson je bio najefikasniji sa 18 poena, jedan više od Takera.

Obe ekipe su do sada ostvarile po 43 pobede i obezbedile su plasman u plej-of NBA lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati