Košarka

[ Izvor: Beta ]

03. 08. 2020. 21:50 0

Kešelj i Dozet u upravi Zvezde, budžet smanjen

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da su dvojica bivših igrača crveno-belih, Marko Kešelj i Milan Dozet, od danas u upravi kluba.

Kako se navodi u saopštenju, Crvena zvezda je danas održala redovne sednice Predsedništva i Skupštine kluba na terenu kluba na Malom Kalemegdanu, u skladu sa aktuelnom zdravstvenom situacijom i uz poštovanje svih propisanih zdravstvenih mera.

Novi član Predsedništva Zvezde koji će biti zadužen za sportska pitanja je nekadašnji igrač crveno-belih Marko Kešelj. Saziv Skupštine je, takođe, doživeo promene, pa su novi članovi još jedan bivši igrač Milan Dozet, Zoran Kovačević Koča, Milan Ninković i Zoran Jović.

U saopštenju se navodi da je prvi čovek kluba Nebojša Čović informisao članove Skupštine "o osnovnim informacijama vezanim za svakodnevni rad i život kluba, takmičarskoj sezoni koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mladjih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti za 30 odsto manji, kao i o zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije.

Takođe, direktor kluba Filip Sunturlić izneo je izveštaj o sezoni 2019/20, kao i o planovima kluba i učinjenom pred početak naredne takmičarske sezone.

- Skupština Zvezda je informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između Crvene zvezde i ABA lige koje je u toku, takođe i vrlo jasan stav kluba vezan za dezinformisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da javnosti nametnu nekakav "sukob interesa" između Crvene zvezde i FMP-a - navodi se u saopštenju i zaključuje se:

- Članovi Skupštine podržali su i inicijativu da Crvena zvezda pred telima regionalnog takmičenja, kao važan deo regionalnog takmičenja i aktuelni šampion ABA lige, zastupa vrlo čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati