Košarka

Direktno.rs

01. 07. 2020. 20:24 1

RASKID Pešić napustio Barselonu!

Srpski košarkaški trener Svetislav Pešić i Barselona dogovorili su se o sporazumnom raskidu ugovora. Pešić je imao važeći ugovor do 2021. godine, ali ga neće odraditi do kraja.

- Pre nego što smo počeli završnu fazu Endesa lige u Valensiji, dogovorio sam se sa klubom da će mi ovo biti poslednja sezona na mestu trenera jer je moj posao završen i vreme je bilo da nekom drugom dam šansu da preuzme moju ulogu. Ponosan sam na svoj rad i rad igrača tokom ovih sezona i uvek ću biti Barsi na usluzi. Zahvalio bih se svim navijačima i upravi na podršci i želim Barsi mnogo uspeha - naveo je Pešić u oproštajnoj poruci.

Srpski stručnjak je tokom oba mandata u Kataloniji vodio ekipu na 322 zvanična meča, na kojima je pobedio 235, te osvojio jednu Evroligu (2003), dva domaća šampionata (2003. i 2004) i tri Kupa, (2003, 2018. i 2019).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati