Košarka

[ Izvor: Nova.rs ]

27. 06. 2020. 14:32 0

BOMBA Volden iz Partizana u Zvezdu

Letnja košarkaška transfer bomba! Partizan je danas saopštio da je košarkaš Kori Volden napustio klub, nova adresa je Crvena zvezda, saznaje Nova.rs.

Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti:

- Kori Volden napušta redove Partizana NIS. Američki bek, koji je prošle sezone nosio crno-beli dres sa brojem dva, odlučio je da plati propisano obeštećenje i u nastupajućoj sezoni igra u drugom timu. Pri dolasku u Partizan NIS, Volden je potpisao dvogodišnji ugovor, a pred ovu sezonu, klub mu je ponudio odlične uslove za nastavak saradnje. Ipak, Kori Volden je odlučio da prihvati ponudu drugog kluba koja je finansijski znatno veća i za taj novac plati propisano obeštećenje i ima daleko veća primanja od onih koje je imao u Partizanu. 

U Evrokupu, Kori Volden je tokom grupne faze takmičenja imao prosečan učinak od 6,5 poena uz 3,3 asistencije i 2 izgubljene lopte po meču. U Top 16 fazi, zahvaljujući dobrim igrama u dva meča protiv Virtusa iz Bolonje, Kori je svoj učinak poboljšao na 9,8 poena 2,8 asistencija i 1,8 izgubljenih lopti.

U ABA ligi, američki bek je imao učinak od 8,9 poena uz 1,8 asistencija i 1,4 izgubljene lopte.

- KK Partizan NIS će na poziciji koja je ostala upražnjena potražiti drugo rešenje. Ujedno, klub se zahvaljuje Voldenu na svemu učinjenom tokom sezone 2019/20 i želi mu sreću u nastavku karijere - stoji u saopštenju crno-belih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati