Košarka

Direktno.rs [ Izvor: KK Fenerbahče ]

24. 06. 2020. 11:04 1

Obradović: Najteža odluka u životu

Kao rezultat svega, doneo sam jednu od najtežih odluka u životu i da uzmem godinu pauze od trenerskog posla - rekao je Željko Obradović, koji je posle sedam godina odlučio da napusti Fenerbahče, priznajući da je teška srca doneo odluku da uzme godinu dana odmora od košarke.

- Prošle nedelje sam imao tople i iskrene razgovore sa predsednikom Alijem Kočom, zamenikom Semihom Ezsojem i generalnim menadžerom Mauricijom Gerardinijem. Posle svega, odlučili smo da se vratim u Beograd i da provedem nekoliko dana sa porodicom. Kao rezultat svega, doneo sam jednu od najtežih odluka u životu i da uzmem godinu pauze od trenerskog posla - istakao je Obradović.

Kako i priliči, zahvalio se Željko svima u klubu na "fantastičnih sedam godina", na podršci koju je imao od uprave i predsednika, sponzora.

- Zahvalio bih se kancelariji koju je vodio generalni direktor Mauricio Gerardini s kojim smo delili neverovatne trenutke. Takođe, svi moji članovi trenerskog i medicinskog tima zbog svega što smo uradili zajedno, a posebno zbog izvanrednih veza koje smo imali i u teškim vremenima. Veliko hvala svim igračima sa kojima sam radio tokom poslednjih sedam godina. Oni su najvažniji koji su postigli izvanredne rezultate. Posebna hvala svima bez kojih ovaj posao nema smisla: navijačima. Iskazali su nam beskrajnu podršku i ljubav u svakom trenutku tokom tih prelepih sedam godina. Bilo je toliko trenutaka koji su nam pružili da nikad u životu neću zaboraviti.

Na kraju je ostavio i poruku:

- Bila mi je čast i zadovoljstvo biti član velikog kluba poput Fenerbahčea. Ovo je novi početak za Fener, a ne kraj i siguran sam da će navijači sigurno podržati klub i da će opet proslaviti sjajne sportske trenutke, kao što smo ih imali pre.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati