Košarka

[ Izvor: Beta ]

22. 06. 2020. 17:31 0

Kokoškov vratio Kalinića u reprezentaciju

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov objavio je danas spisak od 31 igrača za pripreme na Kopaoniku, a među njima se nalaze povratnici Nikola Kalinić i Nemanja Nedović, koji nisu bili deo reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine.

Košarkaši Srbije okupiće se i trenirati od 25. juna do 5. jula na Kopaoniku. Iako su takmičenja ovog leta otkazana zbog pandemije koronavirusa, selektor i stručni štab su odlučili da na desetodnevnim pripremama održe timski duh reprezentacije i tako se pripreme za izazove koji predstoje, navodi se na sajtu Saveza.

Kokoškov je pozvao sve igrače koji su dostupni, pa se tako na spisku reprezentativaca ne nalaze košarkaši koji igraju u Nemačkoj, Španiji i NBA, gde je sezona u jeku ili će se uskoro nastaviti.

Na širem spisku za predstojeće pripreme su: Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Stefan Birčević, Uroš Trifunović, Nikola Janković, Novica Veličković, Luka Ašćerić, Nikola Rebić, Branko Lazić i Ognjen Dobrić.

Pozvani su i Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Nikola Jovanović, Ognjen Kuzmić, Stefan Djordjević, Stefan Pot, Marko Pecarski, Aleksa Radanov, Marko Radovanović, Aleksa Avramović, Nemanja Dangubić, Luka Mitrović, Dalibor Ilić, Stefan Janković i Aleksej Pokuševski.

Nakon što je nedavno potvrdjeno da je zaražen koronavirusom, učešće na pripremama je otkazao centar Nikola Janković. Polazak reprezentacije na Kopaonik planiran je za četvrtak 25. jun u jutarnjim časovima.

Zbog obaveza u svom klubu pripreme neće voditi selektor Kokoškov, već će to činiti njegovi asistenti Dejan Milojević, Vladimir Jovanović, Jovica Antonić i Bogdan Karaičić. Za fizičku pripremu biti zaduženi prof. Vladimir Koprivica i Vladimir Radonjić.

Prva obaveza reprezentativaca će biti u sredu 24. juna, kada je u jutarnjim satima obavezno testiranje igrača i članova stručnog štaba na korona virus.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati