Košarka

Direktno.rs

03. 06. 2020. 13:22 0

Vraća se i basket: Turnir u "Vizuri", najbolje čekaju nagrade

Period pauze izazvane koronavirusom je iza nas, pa se tako sport već vratio. Pojedine fudbalske lige se polako vraćaju, a priliku da odmere snage imaće i basketaši, budući da se 21 . juna organizuje turnir u našoj zemlji.

Organizator je naš čuveni basketaš Marko Dugošija, koji je preko društvenih mreža pozvao sve zainteresovane da se prijave za turnir koji će se održati u SC "Vizura". 

- Uželeo si se dobrog basketa, takmičenja i druženja? Ovo je idealna prilika da sve to nađeš na jednom mestu. Prijavi ekipu - vidimo se 21. juna u SC "Vizura" - naveo je Dugošija na Instagramu.

Glavni turnir će, dakle, biti odigram pomenutog 21. juna, dok će dva dana trajati turnir za veterane, a takođe je predviđeno i takmičenje u šutiranju trojki.

One najbolje čekaju vredne nagrade, pošto će najuspešniji na turniru dobiti novčanu nagradu od 50.000 dinara, nagrada za drugo mesto je 20.000 dinara, dok one koji zauzmu treće mesto čekaju tri termina u Vizuri. Takođe, učesnike čekaju i razni vaučeri iznenađenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati