Košarka

[ Izvor: RTS ]

26. 05. 2020. 19:13 2

Košarkaš Zvezde ostao bez sestre tokom pandemije

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović otkrio je da je košarkaš tog kluba Lorenco Braun imao smrtni slučaj u porodici.

Braun se, kao i svi stranci u klubu, osim Majkla Odža, vratio u svoju zemlju na početku pandemije koronavirusa, koji je teško pogodio Sjedinjene Američke Države.

- Lorencu Braunu je umrla sestra, ne od korone, ali je korona pogoršala njeno stanje. I neki Dženkinsovi rođaci su isto bili zaraženi, Panter je u Bronksu - ispričao je Čović gostujući u emisiji "Oko" na RTS-u, na pitanje voditelja gde se nalaze stranci.

Prvi čovek Zvezde kazao je da bi svi oni, da se Evroliga nastavila, vratili u klub.

- Svi su oni potvrdili povratak u slučaju da se Evroliga nastavila. Da se razumemo, Evroliga je sve radila da se nastavi, ali je, kao i mnogi klubovi, stavila zdravlje igrača i stručnog štava i svih učesnika.

Dok navijači Zvezde sada slave, jer će i sledeće sezone biti deo Evrolige, Partizanovi su razočarani ishodom sezone, smatraju da im je učinjena nepravda.

- Ako prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo skloni time, onda možemo da uđemo u zamku priče o pravdi i nepravdi. Ne smemo da vodimo nerealne kampanje, košarka mora da bude cilj, a ne sredstvo za lični marketing. Onda imamo nastupe da li je ovo pravda i nepravda. Ovo je realnost. Uveren sam da bi Zvezda osvojila i ABA ligu i domaću ligu i da bismo ušli u Top 8 Evrolige - kaže Čović na ovu temu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati