Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

01. 05. 2020. 10:32 0

NBA sigurno kreće, biće to udarac za Srbiju

Jedno od sportskih pitanja koje muči Sjedinjene Američke Države, ali i čitav svet, jeste da li će NBA liga ove sezone biti nastavljena. Izvesno je da hoće, naravno, bez publike, ali se i dalje diskutuje o datumima i formatu, kao i o bezbednosti košarkaša.

Čeka se konačno izjašnjenje Adama Silvera, a do tada - Bličer riport prenosi da je NBA draft pomeren za avgust ili septembar, što jasno navodi na zaključak da će ova sezona biti završena.

Nije to sve, isti medij pominje da postoji i plan za početak sledeće sezone po kom bi 2020/21 počela možda čak i u decembru. Ovo znači da bi se ta sezona završila u avgustu sledeće 2021. godine.


Pitamo se da li to znači da nema NBA igrača na Olimpijskim igrama? Ono što je prilično sigurno jeste da neće biti NBA igrača u kvalifikacijama, što je ogroman udarac za našu reprezentaciju.

 

Dakle, bez Jokića, Bogdana, Bjelice, Bobija, Gudurića, pa da pomenemo i mladog Smailagića, možda čak još nekog poput Micića koji je najavio da će igrati NBA...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati