Košarka

[ Izvor: Beta ]

17. 03. 2020. 12:04 0

Partizan prekinuo treninge: Naš lekarski tim je na raspolaganju

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je posle uvođenja vanrednog stanja u Srbiji zbog pandemije koronavirusa, prekinuo treninge i neće igrati utakmice.

- Počevši od 15. marta 2020. godine, pa do donošenja nove odluke, neće se održavati treninzi i igrati utakmice. Klub redovno prati sve odluke i aktivnosti vezane za zdravstvenu situaciju u svetu i Srbiji i blagovremeno će Vas obavestiti o svim promenama - naveo je Partizan u otvorenom pismu objavljenom na klupskom sajtu.

Kako se navodi, kada je reč o trenutnom položaju igrača, sportskih radnika i zaposlenih u klubu, klub će detaljno razmotriti situaciju i što pre obavestiti javnost o zaključcima.

Partizan je naveo da je neizvesno koliko će trajati epidemija i propisane mere i zamolio je sve da se pridržavaju saveta zdravstvenih stručnjaka i naredbi Vlade Srbije usmerenim na suzbijanju i prevazilaženje epidemije.

- Posebno je preporučljivo da svi članovi kluba borave što više u svojim stanovima, a prilikom najnužnijih izlazaka izbegavaju sredine u kojim se nalazi veći broj ljudi, kao i da se povede računa o higijeni uvećanog stepena, učestalo i temeljno pranje ruku i dezinfekciji - piše u saopštenju.

Partizan je pružio punu podršku Vladi Srbije u borbi protiv koronavirusa i izrazio je spremnost da pomogne u skladu sa svojim mogućnostima.

- U slučaju da Vam je potrebno bilo kakvo dodatno objašnjenje ili pomoć, klub je spreman da odgovori na svako pitanje i pruži pomoć koja bude potrebna. Medicinski tim kluba biće angažovan na svakoj potrebnoj medicinskoj pomoći i spreman je da reaguje u slučaju potrebe - naveo je Partizan i podsetio da su mogućnosti za putovanja ograničena.

- Ostaje nam samo da poželimo svima nama da se što pre izborimo sa ovom svetskom epidemijom i vratimo se našim redovnim aktivnostima i normalnom životu. U ovim neprijatnim trenucima službe kluba su Vam na raspolaganju. Možete nam se obratiti kada god je to potrebno - piše u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati