Košarka

[ Izvor: Beta ]

16. 03. 2020. 19:30 0

Skoro svi Zvezdini stranci napustili Beograd

Košarkaški klub Crvena zvezda obustavio je danas sve aktivnosti seniorskog tima, mlađih kategorija i škole zbog koronavirusa i to će trajati do normalizacije stanja u Srbiji.

Većina stranih igrača je, navodi se, na lični zahtev već otputovala kućama, osim Majkla Odža i Stratosa Perperoglua. Perperoglu je ostao sa porodicom i narednih dana će odlučiti da li će ostati u Beogradu ili otići u Grčku.

Svi domaći igrači seniorskog tima i mlađih selekcija, kao i treneri, nalaze se u svojim domovima i poštuju sve preporuke nadležnih državnih organa i kluba, dok je u menadžmentu uvedeno dežurstvo u skladu sa merama državnih organa.

- Po normalizaciji i eliminisanju zdravstvene ugroženosti građana Srbije dogovoreno je da se svi strani igrači vrate u Beograd i zajedno sa domaćim igračima nastave sa svojim redovnim obavezama u klubu, kako bi se sezona privela kraju - naveli su iz Zvezde.

Crvena zvezda je saopštila da će se, kada sport i košarka budu ponovo došli na red, zalagati da se sva takmičenja završe na terenu i da se šampioni proglašavaju nakon pobeda na parketu.

- Imajući u vidu da je sada nacionalni prioritet očuvanje zdravlja i ljudskih života, bilo bi dobro da se svi solidarišemo i koncentrišemo u cilju prevazilaženja ovog velikog globalnog izazova koji jedino zajednički možemo da pobedimo. Imaćemo dovoljno vremena da pronađemo rešenja za okončanje takmičenja na sportski način i na terenu, bez ikakvih prekrajanja tabela i neumerenih izjava kada im nije ni vreme, ni mesto - navodi se u saopštenju crveno-belih.

- Do tada, čekajući bolja vremena, ne želimo na bilo koji način da utičemo na nešto što je mnogo važnija utakmica od one na košarkaškom terenu – borba za život naših građana - dodaje se.

Crvena zvezda je istakla da će u potpunosti poštovati mere koje su propisane "što očekuje i od svoje milionske armije navijača i simpatizera".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati