Košarka

Direktno.rs

28. 02. 2020. 23:09 0

Vanjina 22 poena nedovoljna za Željkov Fener

Košarkaši Fenerbahčea savladali su na gostujućem parketu ekipu Valensije u meču 26. kola Evrolige sa 93:86. Ekipa Željka Obradovića ovim trijumfom izjednačila se sa večerašnjim rivalom na osmom mestu koje vodi u Top 8 fazu elitnog evropskog takmičenja.

Turskog predstavnika je do pobede vodio Derik Vilijams sa 22 poena,a Kostas Slukas i Luiđi Datome ubacili su po 13. Nikola Kalinić je za "kanarince" nešto više od 13 minuta postigao samo dva poena, dok je Vanja Marinković u redovima Valensije bio najefikasniji sa 22 poena.

Žalgiris je pobedio su večeras na svom terenu posle produžetka Milano sa 105:97.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Najdžel Hejs sa 21 poenom, Zek Lidej postigao je 19 poena uz pet skokova, a Tomas Vokap 18 poena i pet asistencija. Dobru partiju prikazali su i Edgaras Ulanovas sa 16 poena, šest skokova i šest asistencija i Džok Lendejl sa 14 poena.

U italijanskoj ekipi Serhio Rodriges postigao je 18 poena uz osam asistencija, Vladimir Micov 18 poena uz sedam skokova, a sa 18 poena utakmicu je završio i Kaleb Tarčevski. Srpski košarkaš Nemanja Nedović postigao je tri poena.

Himki je kod kuće sa 108:79 savladao Asvel. Najefikasniji je bio Aleksej Šved sa 24 poena, 18 je ubacio Jonas Jerebko, a 17 Devin Buker. Stefan jović je za 20 minuta na parketu postigao skromnih tri poena. U Žalgirisu je jedini raspoložen bio Dejvid Lajti sa 12 poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati