Košarka

Direktno.rs [ Izvor: RTS ]

26. 02. 2020. 08:07 0

(VIDEO) Jokić na nivou, Bogdan JOŠ BOLJI

Košarkaši Denver ostvarili su 40. pobedu u sezoni, ovaj put protiv Detroita 115:98, a Nikola Jokić je bio na svom nivou. Ipak, uspešniji od njega na terenu bio je Bogdan Bogdanović u utakmici koju su Kingsi dobili protiv Golden Stejta.

Bio je ovo prilično lak trijumf za Nagetse pa trener Majk Meloun nije imao potrebe da previše zamara svog prvog igrača. Nikola Jokić je proveo na parketu 28 minuta što mu je bilo dovovoljno da zabeleži 16 poena (5-8), pet skokova, četroi asistencije i četiri ukradene lopte.

Najefikasniji u timu Nagitsa bio je Džerami Grant sa 29 poena. Odličan je bio i Džamal Marej sa 16 poena i osam asistencija, dok je Majkl Porter Junior dodao 13 poena uz osam skokova.

Za ekipu Pistonsa Kristijan Vud je ostvarop dabl-dabl učinak 20 poena i 10 skokova. Isti broj poena zabeležio je i Derik Rouz uz pet asistencija.

Bjelica šutirao 0-5

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su Golden Stejt  112:94. Bogdan Bogdanović postigao je 15 poena za „Kraljeve“ (6-10) i tri asistencije za 32 minuta, dok Nemanja Bjelica nije imao svoje veče zabeleživši samo poen (0-5) za 27 minuta na parketu, tri skoka i pet asistencija.

Za Voriorse Markiz Kris upisao je 21 poenom i 10 skokova, dok je Endru Vigins dodao 16. Alen Smailagić nije ulazio u igru.

Rezultati:
Indijana - Šarlot 119:80
Toronto - Milvoki 97:108
Čikago - Oklahoma 122:124
Denver - Detroit 115:98
LA Lejkers - Nju Orleans 118:109
Portland - Boston 106:118
Golden Stejt - Sakramento 94:112

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati