Košarka

Direktno.rs

24. 02. 2020. 20:38 0

"Bog ih je uzeo, jer je znao da moraju biti zajedno"

U centru Los Anđelesa održana je ceremonija pod nazivom "proslava života" u čast Kobi Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Đijane, skoro mesec dana nakon pada helikoptera koji im je oduzeo život.

Porodica, prijatelji i navijači spustili su se u Stejples Centr, dom dugogodišnjeg Brajantovog tima, Lejkersa, na pomenutu ceremoniju. 

Brajantova supruga, Vanesa, bila je preplavljena emocijama jer je rekla da je Đijana "uvek poljubila za laku noć i dobro jutro."

- Bila je tatina devojka, ali znam da je volela svoju mamu - rekla je Vanesa i dodala:

- Bila mi je jedna od najboljih prijateljica.

Volela je da kuva, pliva i pleše, rekla je njena majka. Imala je "najbolji smeh" i volela je porodične tradicije, rekla je Vanesa.

- Bila je konkurentna poput svog oca, ali je „imala slatku milost. Njen osmeh bio je poput sunca - kazala je Vanesa, koja je još dodala:

- Bio je najbolji muž. Voleo me je više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čoveka kao što je Kobi. Uvek je mislio na naše godišnjice, brinuo o deci. Bog je znao da ne mogu da budu na Zemlji jedno bez drugog, pa ih je oboje uzeo. Dragi, brini se o Điđi, a ja ću o ostalima. Oboje vas volimo i nedostajete nam zauvek. Mama.

Posle Vanese pred mikrofone je izašla najbolja američka košarkašica Dijana Taurazi, koju je Kobi prozvao "Bela mamba"

- Kobi, Đijana je imala srce anđela. Anđeli nikada ne umiru - rekla je Taurazijeva. 

"Budi zahvalan na vremenu koje smo imali'
 
Džimi Kimel je plakao dok je prepričavao kako lica Kobija i Đijane sada krase zidove širom sveta.

Kimel je službu nazvao "proslavom života, njihovog života i samog života, u zgradi u kojoj su oni među nama koji su navijači Lejkersa i obožavaoci Kobija proslavili toliko najboljih trenutaka našeg života.
 
- Čini mi se da je sve što možemo da budemo zahvalni na vremenu koje smo imali s njima i na vremenu koje smo ostavili jedno drugom - rekao je.

Bijonse je otvorila komemoraciju izvodeći njen hit "KSO" - za koji je rekla da je jedna od Brajantovih najdražih pesama, a zatim je sledio "Halo".

Kobi Brajant i Đijana bili su među devet osoba nastradalih u nesreći helikoptera 26. januara u Južnoj Kaliforniji dok su bili na putu za Briajantovu sportsku akademiju Mamba.

- Pokušavam da procesuiram da Kobija nema, ali moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada neće vratiti. Volela bih da su ovde i ova noćna mora bi bila gotova - napisala je Vanesa na Instagramu ranije ovog meseca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati